Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A rák lehet igy halálos?

A rák lehet igy halálos?

Figyelt kérdés

Létezik -e olyan hogy valaki teherbe esik, ès egyèbkènt rákos (azt nem tudom milyen) ès a gyerek meghagyása megölheti az èdesanyát azzal hogy nem tud ellene kuzdeni mert a gyermek "elszivja" az erejét energiájat stb..

Tovabba tenyleg letezik olyan tea ami gyogyitja a rakot?

2013. dec. 21. 04:33
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Az elsőt nem tudom, de a másodikra: sok minden létezik . Teák, készítmények, gyógygombák, életmód változtatás. Csak utána kell nézni a neten. A kemo önmagában nem nagyon tudja legyőzni a rákot.
2013. dec. 21. 05:25
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

EZ így nem igaz, de a terhesség megviseli a szervezetet, a rákos betegség szintén.

A kettő együtt nyilvánvalóan jobban lemeríti a tartalékokat.

A gyerek nem "szívja" el az energiát úgy, ahogy gondolod, de megviseli az anya szervezetét.

Egyfelől. Másfelől, ez bizonyított dolog, hogy a rák legyőzésében nagyon sokat jelent a hozzáállás. Ha valakli terhes, és felakarja nevelni a gyereket, akkor nagyon sok plusz energiát tud mozgósítani.

Tea nem gyógyítja a rákot :D Ez hülyeség.

AMit írtam, úgy írtam, hogy 3. stádiumú, műthetetlen rákból épültem fel 7 éve.

Szerencse kell és lelkierő!!!!!!

2013. dec. 21. 06:10
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

ja, a rák terhesség nélkül is lehet halálos :)

Hol élsz te? :D

2013. dec. 21. 06:11
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
A második válaszolónak teljesen igaza van. Még azt is leírta,mi az a dolog,amitől a rákosok meggyógyulhatnak. Nem a teák,csodaszerek,hanem az egyén lelke,hozzáállása,akarata. Ezért van az,hogy az egyik ember felépül egy bizonyos rák bizonyos stádiumából,a másik pedig "belehal".
2013. dec. 21. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!