Miért van egyfolytában tüszős mandulagyulladásom?
Figyelt kérdés
Idén már harmadszora van :/ mi váltja ki és mit lehet tenni ellene? Esetleg ha még most elkezdem fertőtleníteni meg gyulladáscsökkentőt bevenni akkor megelőzhetem? Mert még csak egy pici herpesszerű "valami" van a torkomon, de eléggé fáj. :S
De mitől lehet ilyen gyakran?
2013. dec. 18. 21:03
1/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt, kiderült, hogy streptococcus fertőzés. A sima antibiotikumok nem hatottak, amíg szedtem, jó volt, amint abbahagytam, visszajött. Kivették a mandulámat, és valami brutal antibiotikumot kellett szednem 3 hétig, azóta meg csak a torkom se fájt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van ha ki kell szedi, se iszonyatosan félek a műtéttől :(
2013. dec. 18. 21:24
3/4 anonim válasza:
Van "barátságos" módja a mandula kiiktatásának. Keress rá neten a "mandula sorvasztásra". Igaz nem olcsó, de ha már a mandula eltávolítása elkerülhetetlen, és végképp nem tudsz megbarátkozni a hagyományos kivétellel, akkor érdemes összeszedni rá a pénzt valahogy.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok, semmi gáz nem volt a műtéttel, altatásban csinálták, utána rengeteget kell inni és meg kell enni, amit mondanak, mert gyorsabban gyógyul a seb. Nem volt vészes egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!