Miért rezegnek az ereim? Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Magas-vérnyomás betegségem van,de ilyen gyengébb gyógyszereket szedek rá,amit a doki írt fel nekem.Bő 1 éve szedem.Korábban nem éreztem semmit,de már egy ideje sok helyen a testemen érzem,hogy lüktetnek az ereim.A karomon,a lábamon,de főleg a karomon,a vállamon is,ahol ér megy.Mostanában amikor mérem a vérnyomást,akkor magasabb szokott lenni.Korábban lement rendesen 120-130/70-80 körülre.Mostanában meg 140-150/80 körül van.Igaz kicsit fel is szedtem (5-10 kg),de nem hiszem,hogy emiatt van.Nem elég már a gyógyszer,gyenge?Valakinek volt már ilyen?Ez mit jelent?2013. dec. 17. 18:19
1/1 anonim válasza:
pajzsmirigyértékeid milyenek? a humapronol Nobel-díjas, jó hatású készítmény, és elég ártalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!