Epilepsziás kaphat B jogosítványt?
Nem bennem keresd a hibát, egyszer nem okoztam balesetet!
De az véletlen se zavarjon, hogy ti lesztek az időzített bombák az utakon.
Majd te is így jársz
Most engem miért izélgetsz? Mondtam, hogy epilepsziás vagyok? Vagy hogy van jogsim?
És most ne írd azt, hogy akkor minek pofázok bele.
Na, mégegyszer: Kellemes ünnepeket, és ha vki felborul melletted, mert epilepsziás rohama van, akkor remélem, nem hajtasz át rajta, nem rúgsz bele, hogy naugyeénmegmondtam, hanem segítesz.
Ha lemegy a vörös köd a fejedről, akkor olvasd el a hozzászólásaim. Egyikben sem írtam azt, hogy "persze, szerezz csak jogsit".
Én csak annyit kérdeztem, hogy beszélt-e dokijával.
Ebből Te azt szűröd le, hogy helyeslem?
De ez nem a Te és nem az én jogom és felelősségem eldönteni, hanem a szakorvosé.
Jaj, mennyi beképzelt alak van... Persze az ilyen gondolom, meg is rugdossa az epilepsziás embereket :( :( Nem messze tőlünk volt egy baleset. Kiderült, a férfi epilepsziás volt, de több, mint 10 éve gyógyultnak nyilvánították.. Balesete volt..
Kérdező, van orvosod? Beszéld meg vele. Nekem nemrég még remegésem volt, de ájulásos rohamom nem volt. Rákérdeztük kíváncsiságból a jogsira.. Erre közölte, hogy 2 év rohammentesség után lehet... Nem tünetmentesség, csak rohammentes idő után... Persze minden doki más. ( az én előző dokim pl. gyerekvállalás előtt kérdeztük, hogy lehet-e... Erre ő kijelentette, hogy igen, csak akkor szólni kell.. Közben felnőtt dokihoz kerültem, aki kijelentette, hogy nem vállalhatok gyereket, mert a gyógyszer súlyos rendellenesség léphet fel a kicsinél(milyen szerencse, hogy nem jött össze előbb...) kaptam másik bogyót, majd jött a pici...)
Tehát keress egy olyan dokit, akiben maximálisan megbízol, majd ( ha van gyógyszered, szedd rendszeresen) , később pedig kérdezz rá a jogsira. Ha azt mondja, nem lehet, ez van. Ha mindenképp olyan orvost akarsz, aki rábólint ( akár rossz eredmények esetén is), az már felelőtlenség.
Remélem, minden oké lesz.
Amúgy merre laksz? Én Veszprémbe járok orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!