Ez lehet diszkalkulia?
Figyelt kérdés
Félévkor mindenből 5-ös leszek, mindent nagyon jól megtudok jegyezni, viszont a matekkal nagyon nagy problémáim vannak. Épphogy csak meg nem bukok, már általános iskolában 2. osztályban is azért nem voltam kitűnő mert 4-es voltam matekból. sosem kaptam még 5-öst belőle, a 2-esért is nagyon sokat küzdök, 20 oldalakat gyakorlok minden nap, hogy menjen úgy érzem megy is erre a dolgozatkor semmit nem tudok. Mi lesz így a matek érettségimmel? Ez lehet betegség, vagy csak nem értem a matekot? Anyukám azt mondta h semmi bajom nincs, csak lusta vagyok, pedig ez nem igaz. Elmenjek orvoshoz vagy mi? Egyébként 11. osztályba járok2013. dec. 15. 19:58
1/5 anonim válasza:
Orvoshoz? Remélem ezt most nem gondoltad komolyan...
Menjél aztán mentesd fel magad és akkor nem kell belőle érettségizned.
2/5 A kérdező kommentje:
és Miskolcon, Nyíregyházán hol végeznek ilyen vizsgálatot? kell hozzá szülő jelenléte? nem akarom, hogy anyukám tudjon róla, úgy sem engedné meg mert azt mondaná, hogy butaság :S ugyanígy volt a fejemmel is, 1-2 hónapig folyamatosan migrén gyötört, anyukám mindig azt mondta hogy csak a front. ja, a front... szemüveges is lettem ebbe a nagy frontba
2013. dec. 15. 20:06
3/5 A kérdező kommentje:
ja, és utána olvastam a tüneteinek, minden egyezik, az analóg órát pl csak 9. tanultam meg leolvasni, nagyon sokat bántottak ezért a többiek, de egyszerűen nem ment, úgy tudtam megtanulni hoy a suliban csak analóg óra van és ha érdekelt hogy mennyi az idő akkor nem vehettem elő a telefont óra közepén ezért kénytelen voltam számolgatni
2013. dec. 15. 20:10
4/5 anonim válasza:
Bent lehet a hozzátartozó a vizsgálaton, de nem lehet a közvetlen közeledben.
5/5 anonim válasza:
Ez a nyíregyházi:
Az iskola küld el, vagy a szülő kérheti, az iskola bevonásával a vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!