Került már valaki heveny mandula gyulladással kórházba? Mik a tapasztalatok a gyógyulásban?
Kedves első válaszadó!
Köszönöm hozzászólásod! Nekem a Páromat ma fektették be gégészetre. Láza 39,5, csillapíthatatlan.Antibiotikum 3 nap elteltével sem volt hatásos, nyelni nehezen tud, étvágytalan, minden nap legalább 1 alkalommal hányt is. Kétségbe vagyok esve, mi lesz Vele :(
Köszönöm széen kedves és megnyugtató kommented! :) Te se tudtál enni? Olyan,mint ha semmi nem hatna,amit beadnak Neki, még a vénás algopyrin sem :(
Te melyik antibiotikumot kaptad?
Ő augmentint kap, most már infúzióval, holnaptól tisztán, vénásan. Azt hiszem nincs tályog, de nagyon magas a crp értéke, és a mandula gennyes. Inni szerencsére tud, különösen az almalé és az actimel, ami nagyon jól esik neki! Erőlteti az evést is, de nagyon hányingere lesz tőle! :( Az orvosa szerint is muszáj szilárdat enni, mert az leszedi a lepedéket a manduláról. Amikor voltunk nála délután, épp kenyeret nyomkodott le szegény a torkán és majdnem ki is köszönt Neki megint :(
Nagyon nagy szerencséd volt, a tályogot már műteni szokták! Annyi borzalmat olvastam most róla (tudom, nem lett volna szabad)! De ha minden igaz, időben került kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!