Bulimiából kilábalni pszichológus nélkül?
Sziasztok!
3 éve bulimiás vagyok, próbálok kilábalni. Van akinek ez sikerült pszichoterápia nélkül? Az a gond, hogy én sorban hagyom ott a pszichológusokat.. rossz tapasztalat miatt, nem találtam még olyat akire ráhangolódtam volna, plusz pénzem sincs rá a betegségem miatt..
Szia!
Sajna ahogy én tudom, nem, ezért nem igazán éri meg kockára tenni a jövőd, mindenképp próbálj olyat keresni, akivel egy hullámhosszon vagytok! Az esetleges papolásokat a többi válaszolótól, hogy ,,fogadd el as tested minek pszichomókus.." ne vedd figyelembe, mert itt TE vagy a tét!! Én nagyon drukkolok neked! Nekem testképzavarom van, már az új osztályom is észrevette, h gátlásos vagyok, mert nem vagyok egy szépség...de előtted még annyi minden van ott!!
Sok sikert, szurkolok! Adél
Köszönöm! :)
Nekem most a legnagyobb félelmem, hogy kibukok az egyetemről. Ez a legnehezebb évem és a betegség felőrli minden időm és energiám.
Én csodálkozom, hogy rajtam még nem vettek észre semmit. Kicsit magamnak való vagyok, az tény, pont a bulimia miatt elzárkózom az emberektől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!