Mi bajom lehet?
Szóval pár napja a székletem fekete színű volt. Azt hittem ez azért van mert msot kezdtem változtatni az étrendemen,próbálok egészségesen étkezni. Egy pár napig megint normális színű volt a székletem és ma reggel miután ittam egy erős fekete kávét ismét fekete színű volt.
Már érdekelt a dolog és gondoltam utána nézek. NAgyon nagyon megijedtem mikor azt olvastam, hogy ez akár gyomorrák is lehet illetve belső vérzés.
Fogalmam sincs mit tegyek.:( Jelenleg is gyógyszereket szedek mivel náthás vagyok lehetséges, hogy annak is van köze hozzá?
Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve.:(
Csomó mindentől lehet sötétebb vagy feketés a székleted. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
Ha zavar a dolog és nem múlik kérd ki a háziorvosod véleményét. Csinálnak egy labort (székletvizsgálatot) abból kiderül van e valami gond. Ha igen akkor küldenek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!