Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Szóval pár napja a székletem fekete színű volt. Azt hittem ez azért van mert msot kezdtem változtatni az étrendemen,próbálok egészségesen étkezni. Egy pár napig megint normális színű volt a székletem és ma reggel miután ittam egy erős fekete kávét ismét fekete színű volt.

Már érdekelt a dolog és gondoltam utána nézek. NAgyon nagyon megijedtem mikor azt olvastam, hogy ez akár gyomorrák is lehet illetve belső vérzés.

Fogalmam sincs mit tegyek.:( Jelenleg is gyógyszereket szedek mivel náthás vagyok lehetséges, hogy annak is van köze hozzá?

Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve.:(

2013. dec. 3. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Na ezért ne interneten akard magad diagnosztizálni, hanem menj orvoshoz.
2013. dec. 3. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia . Ne öndiagnosztizálj ,hanem menj orvoshoz . Egyébként a fekete széklet utalhat vérzésre ,vér jelenlétére . Én is éppen benne vagyok egy makacs megfázásba + több gyógyszert szedek szintén ,de nem fekete a székletem tőle .
2013. dec. 3. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Csomó mindentől lehet sötétebb vagy feketés a székleted. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.

Ha zavar a dolog és nem múlik kérd ki a háziorvosod véleményét. Csinálnak egy labort (székletvizsgálatot) abból kiderül van e valami gond. Ha igen akkor küldenek tovább.

2013. dec. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!