Szerintetek mi lehet ez? Volt mar valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Nem egyszer ebredtem arra,hogy a jobb kezem,a jobb arcom,a nyelvem zsibbadt,es csak foltokat lattam,beszelni sem tudtam,igy nem tudtam elmondani a paromnak,hogy rosszul vagyok.Szerencsere Anyukam tudta mi baj,hiszen mar 4x volt ilyen "rohamom".Es ezek utan egy teljes napig nagyon fajt a fejem.Az utolsonal parom bevitt a korhazba.Termeszetesen minden vizsgalaton reszt vettem,CT,koponya MR,EKG,vervetel,szemeszeten is voltam.Es semmi bajomat nem talaltak.Volt mar hasonlo helyzetben valaki?2013. nov. 28. 23:02
1/2 anonim válasza:
Ha nem mond semmi betegséget a neurológus, akkor irány a pszichológus, pszichiáter vagy egy humánkineziológus. A stressz okozza, pszichoszomatikus betegség.
Semmi bajod, csak tudatalatt sok minden gyűlik benned, és így jön felszínre. Stresszoldás kell, de légyszi ne ilyenekben gondolkodj, hogy forró fürdő, meg beszélgetés gy cuki barátnővel, hanem komoly szakemberhez menj, az előbb felsoroltakból. Lehet, hogy kialakuló pánikbetegséged van.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos en is erre gondoltam.De viszont az a furcsa,hogy kozben nagyon nyugodt vagyok.Fel eve ert par trauma,de ugy ereztem ,hogy tul tettem magam.Es mindig akkor jon,mikor a legnyugodtabb vagyok:/
2013. dec. 2. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!