Ez normális? Torokgyulladás. Tegnap még 40 fokos lázam volt -most csak 37.8 fok van- és mikor ma reggel felébredtem arra ébredtem hogy bekakáltam a pizsamámba :S nem merek elaludni.
Figyelt kérdés
és ha lehet kikell szedni a mandulámat azt ugye altatásban csinálják? ha nem akkor nem megyek abba bele, de ez nem biztos, de lekell húzni a gyulladást. aludni meg nemm merek nagyon ciki, és anyukám meg vett egy csomag pelenkát hogy vegyem fel addig amíg beteg vagyok, de elutasítottam, most pedog cikinek érzem kérni, hogy meggondoltam magam. mit tegyeke? és ha viselném sem mernék elaludni annyira ciki.
14f
2013. nov. 27. 22:45
11/11 A kérdező kommentje:
áh nemakarom hogy szurkáljanak vagy fájdalmas dolgokat csináljanak velem, rem elmúlik ha nem akkor majd megtanulok együtélnivele, anyám is mindennel megtanult együttélni szal én is tudok.
2013. nov. 28. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!