Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mindig hideg a kezem, mitől...

Mindig hideg a kezem, mitől lehet?

Figyelt kérdés
régebben, fél éve még kb 25 kilóval nehezebb voltam, de amióta fogytam azt vettem észre hogy mindig hideg a kezem. mi lehet a kettő között a kapcsolat és mit tudok tenni?

2013. nov. 27. 18:28
 1/8 anonim válasza:
68%

akinek hideg a keze az jó az ágyba:)

amúgy a hajszálereid nem a tutik...pl cigi is el tudja azokat "tömíteni", de ezzel nemigazán tudsz mit csinálni de problémád se lehet belőle

2013. nov. 27. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az oka a végtagok ereinek,idegeinek zavar. Ezt okozhatja cukorbetegség,dohányzás,pajzsmirigy betegség,alacsony vérnyomás,de egyszerűen csak a stressz is. Remélhetőleg semmi komoly bajod nincsen,de ilyet ki kell vizsgálni.
2013. nov. 27. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem születésem óta hűvösek a végtagjaim. Szóval...
2013. nov. 28. 01:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ezer oka lehet. Ha konkrét okot szeretnél tudni,meg kell vizsgáltatnod magad.
2013. nov. 28. 07:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja, valószínű, hogy kisgyerekkorom óta valami rettentően súlyos bajom van, de amúgy makk egészséges vagyok :)

Korábban voltam Hodgkinos de előtte és utána is változatlanul hidegek voltak a végtagjaim. Évente többször járok kontrollra, és minden rendben van, tehát ilyen vagyok. Egyébként nálam nyáron ez nem jelentkezik, télen sem feltétlenül, ha a lakásban legalább 21-22 fok van. Ez alatt viszont kihűlök :D

2013. nov. 28. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Te kérdezted,hogy mitől lehet. Senki nem mondta,hogy halálos beteg vagy,sőt már volt szó arról is,hogy banális dolgok is okozhatják )pl.stressz,kis beidegzési zavarok),de pontosan csak vizsgálat után lehet megmondani.
2013. nov. 28. 21:26
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és milyen orvoshoz tudnék ezzel fordulni? :)
2013. nov. 28. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel nagyon kevés olyan szakrendelés van,ahova beutaló nélkül lehet menni,a háziorvosodhoz.
2013. nov. 29. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!