Mindig hideg a kezem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
régebben, fél éve még kb 25 kilóval nehezebb voltam, de amióta fogytam azt vettem észre hogy mindig hideg a kezem. mi lehet a kettő között a kapcsolat és mit tudok tenni?2013. nov. 27. 18:28
1/8 anonim válasza:
akinek hideg a keze az jó az ágyba:)
amúgy a hajszálereid nem a tutik...pl cigi is el tudja azokat "tömíteni", de ezzel nemigazán tudsz mit csinálni de problémád se lehet belőle
2/8 anonim válasza:
Az oka a végtagok ereinek,idegeinek zavar. Ezt okozhatja cukorbetegség,dohányzás,pajzsmirigy betegség,alacsony vérnyomás,de egyszerűen csak a stressz is. Remélhetőleg semmi komoly bajod nincsen,de ilyet ki kell vizsgálni.
3/8 anonim válasza:
Nekem születésem óta hűvösek a végtagjaim. Szóval...
4/8 anonim válasza:
Szóval ezer oka lehet. Ha konkrét okot szeretnél tudni,meg kell vizsgáltatnod magad.
5/8 anonim válasza:
Ja, valószínű, hogy kisgyerekkorom óta valami rettentően súlyos bajom van, de amúgy makk egészséges vagyok :)
Korábban voltam Hodgkinos de előtte és utána is változatlanul hidegek voltak a végtagjaim. Évente többször járok kontrollra, és minden rendben van, tehát ilyen vagyok. Egyébként nálam nyáron ez nem jelentkezik, télen sem feltétlenül, ha a lakásban legalább 21-22 fok van. Ez alatt viszont kihűlök :D
6/8 anonim válasza:
Te kérdezted,hogy mitől lehet. Senki nem mondta,hogy halálos beteg vagy,sőt már volt szó arról is,hogy banális dolgok is okozhatják )pl.stressz,kis beidegzési zavarok),de pontosan csak vizsgálat után lehet megmondani.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és milyen orvoshoz tudnék ezzel fordulni? :)
2013. nov. 28. 21:41
8/8 anonim válasza:
Mivel nagyon kevés olyan szakrendelés van,ahova beutaló nélkül lehet menni,a háziorvosodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!