Milyen betegség lehet? Idős édesapám szájában fájdalmas sebek jelentek meg, nem tud enni sem.
ha netán protézise van, akár attól is lehetne.
de mindenképpen fogorvoshoz kellene elküldeni!
vagy szájsebészetre!
vagy esetleg keresd meg a családorvos telefonszámát, és kérd meg, hogy legyen segitségedre.
mondjuk kimehetne hozzá, ha esetleg járóképtelen, és megnézhetné.
ilyennel nem lehet viccelni((( lehet sajnos nagyon komoly dolog is(((
Értem. Nincs protézise, saját foga van, egy kivételével mind meg van. Azt hiszem egyik foga rossz.
Azért félek én is mert apai nagyapám szájrákban halt meg.
egy rossz fogtól nem lehet ilyesmi.
az öröklési dolog sajnos elgondolkodtató(((
Esetleg afta nem lehet?????
Az mocsokul tud fájni. és tényleg se enni, se inni nem lehet tőle (((
Mindenképpen vedd rá, hogy elmenjen dokihoz!!!!!
esetleg nézd meg a képeke az aftáról gugliban ha még nem láttál, és kérdezd meg Édesapádat, hogy milyen elváltozást lát Ő magán. hátha tényleg az.
de ez tényleg nagyon rossz érzés((( nekem volt( fogászati kezelés után. fogat csiszoltak, és gondolom valami megsérthette a nyálkahártyát, és nagyon rossz volt(((((
ne hagyd magad!!!!!
tudod milyen a fogfájás is. éjszakákat nem alszol, aztán mire eljutsz a dokihoz, baxik ugye fájni, és akkor mondja az ember, hogy
ááááá már nem is fáj!!! ahhha!
éjjel megint kezdi(((
Helyedben nyugodtabb lennék, ha látná orvos!!! De a kamilla elképzelhető, hogy elvégezte a "piszkos munkát" és kitakaritotta a bajt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!