Ez minek a tünetei?
Figyelt kérdés
A haveromnak zsibbad a nyelve, arca, és alig tud beszélni ez miatt. A szája mindig magától kinyílik, és alig tudja összezárni. Olyan furcsán beszél. Ez mi lehet?2013. nov. 22. 22:11
1/6 anonim válasza:
Ennek sok oka lehet. Mióta tart? Rendszeresen előjön neki?
Feji vérkeringési zavar, idegprobléma, mindenképpen orvoshoz kell mennie.
Ha ez most jött elő neki hirtelen, akkor pedig azonnal ügyelet!
2/6 A kérdező kommentje:
Ma reggel kezdődött, azt mondja hogy nem fáj a feje, semmi baja nincs, csak zsibbad az arca és nem tud beszélni.
2013. nov. 22. 22:28
3/6 anonim válasza:
Konkrétan az arczsibbadás..agyvérzés tünete..ami lehet enyhe lefolyású is, ugyh sztem tipli a kórház..
4/6 anonim válasza:
Bármi lehet. Epilepszia jele is. Drog is.
Mindenképpen sürgősen nézze meg orvos! Létezik olyan, hogy orvosi ügyelet.
Ha majd azt mondják, hogy semmi baja a világon, akkor én találtam egy olyan szert, amiről ezt írják: "A beteg akaratlanul is nyitva hagyja a száját; nem tudja becsukni."
THERIDION CH9.
(Nem lehet, hogy megcsípte valami? Nem tart otthon mérges pókot? Remélem, nem!)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a váléaszokat. Volt orvosnál, és azt állapították meg, hogy előző nap kapott Leponex injekciót, annak volt a mellékhatása, aztán kapott egy másik injekciót és attól 15 perc múlva jobban is lett.
2013. nov. 23. 03:54
6/6 A kérdező kommentje:
1 nap elteltével rossz közérzete van, fáradt, de még is pörög. Azt szeretném tudni, hogy ez kapcsolatban-e van az előzőleg megírt problémával, gyógyszer mellékhatása, vagy más?
2013. nov. 23. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!