Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 19 éves vagyok. Július óta...

Juhaszendre kérdése:

19 éves vagyok. Július óta jobb bordaív alatti fájdalmat érzek, Mi lehet?

Figyelt kérdés
de akkor csak 2 naponta jelentkezett, mára egyre intenzívebb, szinte összesek, meg elviselhetetlen. Sehogy sem enyhül a fájdalom, állandó, ha mozgok akkor felerősödik mégjobban. Ha iszok alkoholt akkor megszünik de csak 1-2 órára. Túlzott alkohol fogyasztást nem mondanám, hétvégente szoktam csak inni, mi lehet ez? Segítsen valaki kérem.
2013. nov. 22. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Májproblémákra utalhat.

Mostanában nem edzettél,pl.hasizomra,vagy meghúzhattad,beüthetted esetleg?

2013. nov. 22. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet akár epeprobléma is, mindenesetre menj el orvoshoz.
2013. nov. 22. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel epekő. Dokihoz menj vele!
2013. nov. 22. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Epeútszűkülettől az epekövön át a hepatitisig és daganatig bármi lehet. Javaslom menj orvoshoz mielőbb...
2013. nov. 22. 19:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nyáron hagytam abba az edzést, azóta nem edzettem, az biztos nem lehet, én májra gyanakszom, de sárgaság, meg a többi tünete nincs. csak az elviselhetetlen fájdalom a jobb bordaív alatt és a puffadás
2013. nov. 22. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz mindenképp!
2013. nov. 23. 06:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Típusos epeproblémád van. Vérvétel, hasi UH alapján kiderülhet hogy pl. epeköved van, ami ha panaszt okoz, érdemes eltávolíttatni az epehólyagod.
2013. nov. 23. 13:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen minden rendben, voltam ultrahangon, ott is rendben találtak mindent, nemtudják mi lehet, és fent áll a fájdalom még mindig, azóta egyre rosszabb, és már lesugárzik alhasi tájra is.
2013. dec. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!