Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti szoktatok felvenni évente...

Ti szoktatok felvenni évente influenza elleni oltást?

Figyelt kérdés
Még annyit, hogy mi a véleményetek? Hasznos-e vagy káros lehet?
2013. nov. 21. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szoktam.

Ha nem az influenzát, akkor másik 199 vírust kap el az ember, aminek ugyanolyan tünetei vannak, mint az influenzának. Amúgy ha az ember beteg, menjen orvoshoz, ne otthon kezelgesse magát és ha egy influenzás embert, amikor is felülfertőződik baktériummal, ugyanis ez szokott veszélyes lenni látja orvos és kap gyógyszert, antibiotikumot kellő mennyiségben és ideig, akkor nem fog szövődményeket összeszedni.

Én találkoztam több emberrel is, akik beadatták és mindegyik azt mondta, hogy többet nem adatják be.

És ha éppen abban a 2 hétben szedi össze az illető az influenzát, amikor is még a védőoltásnak nincs hatása, akkor piszkosul nehezen és hosszadalmasan gyógyul ki belőle.

A férjemnek tavaly volt influenzás fertőzése, elment orvoshoz kapott antibiotikumot, nem jött rendbe teljesen, visszament, kapott még, utána rendbe jött.

Az unokatestvére szintén elkapta, ő nem igazán foglalkozott vele, ő már csak akkor ment orvoshoz, mikor tüdőgyulladása lett.

Szóval ennyi. Orvoshoz kell menni időben és nincs gond.

2013. nov. 21. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2013. nov. 21. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Az immunrendszert kell erősíteni.
2013. nov. 21. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobban átgondolva én sem igazán látom értelmét.
2013. nov. 21. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, jobban félek tőle, mint az influenzától.
2013. nov. 21. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!