Hajhullás, vagy nagyobb baj?
Már 1 éve van 1 volt egy fogam ami totál elhalt, fogorvors rontotta el és később kiderült hogy Sipolyos fogam volt amit a szájsebészeten természetesen el láttak és kiszedték a fogamat ami kb 40 percig tartott mert erős csontozatú vagyok. Volt nem rég egy Tüszős Mandulagyulladásom amin túlestem kezelésekkel, Elől megritkult a hajam valamennyire de nem vészes, frissen mosott hajnál nem látszik de kb 2 napnál már valamennyire igen meg ha jobban megnézem akkor is. Ez mitől lehet? És mit tehetek ellene? Szeptember 10.én húzták ki a fogam. Mennyi idő mire visszanő?
Most kezdtem el szedni Biovanne Plus-t! Már eltelt a kezelés óta 3 hónap de nem tudom nem láttam változást. Ez bajt jelent? De csak elől ritkult meg....Viszont én reggelente sokszor levizeztem a hajam és mindig állítgattam..Az is baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!