Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Néha elkezd fájni a fejem és...

Néha elkezd fájni a fejem és szédülök. Mi okozhatja ezt a problémát? Elég zavaró.

Figyelt kérdés
Pár hete néha elkezd fájni a fejem, és picit szédülök. Max fél óráig tart, aztán elmúlik, de sokszor egy idő után visszajön. Ez miért van?

2013. nov. 18. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Vérnyomás
2013. nov. 18. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyakcsigolya.
2013. nov. 18. 13:23
 3/7 SzilKa ***** válasza:
Iszol elég folyadékot?
2013. nov. 18. 13:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ha folyadék miatt lehet ez, akkor lehet, hogy folyadék. Iszok, de szerintem nem olyan sokat. Mindig elfelejtek inni, kb. 1-2 litert iszok 1 nap szerintem.
2013. nov. 18. 13:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Előfordulhat,hogy vitamin hiány is okozza a szédülést és a fej fájást.

Nem is gondolná az ember mennyi bajt okoz,ha nem jutatanuk a szervezetünkbe kelló vitamint ásványi anyagokat.

Ilyenkor jön az,hogy betegségre gondolunk.

2013. nov. 18. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Még arra is gondoltam, hogy rossz a szemem és azért, mostanában van, hogy foltokat látok, nem annyira éles.
2013. nov. 18. 13:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Külön c-vitamint nem szedek, csak naponta eszek egy almát, esetleg még este felé egy banánt, vagy hasonlókat.
2013. nov. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!