Szerintetek a stressztől lehet? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Egyik nap egy kicsit többet voltam WC-n a szokottnál, és megkérdezték tőlem, h sokszor megyek-e WC-re egy nap, mert valakinél is így derült ki h cukorbeteg, hogy sokat járt WC-re.Nagyon megilyedtem, elkezdtem idegeskedni, szorongani, h mi van ha én is cukorbeteg vagyok? Azóta egyfolytában ezen jár az agyam, és tényleg sokszor megyek emiatt WC-re. Egyszerűen nem tudok másra koncentrálni. És eddig semmilyen ilyen problémám nem volt, igaz idegeskedős, szorongós ember vagyok. A stressztől kell sokat WC-re járnom? Mit tehetek ellene?2013. nov. 16. 12:41
1/2 anonim válasza:
hat igen, eleg valoszinu. En pl. kisebb koromban feltem a bepisilestol, hogy mi van, ha ramjon a pisiles olyan helyen, ahol nincs wc es nem tudok elmenni es bepisilek?! folyamatosan ezen jart az agyam es kileptem a hazbol mar pisilnem kellet. Szerencsere kinottem:) Szoval siman lehet attol, hogy csak erre gondolsz es ezen idegeskedsz. Hogy mit tehetnel ellene? Menj el egy kivizsgalasra (artani nem fog) es, ha kiderul, hogy semmi bajod akkor majd megnyugodsz:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:)
2013. nov. 16. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!