Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gerincsérvre jó lehet esetleg...

Gerincsérvre jó lehet esetleg a nyújtópad?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, kérlek fejtsétek ki válaszaitok, köszönöm!

2013. nov. 15. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen jó lehet rá a nyújtópad, de a helyedben én megnézetném egy jó csontkováccsal, mivel a gerincsérv oka általában az elmozdult csigolya és ennek a helyre tétele után lehet normálisan felgyógyulni belőle. (nekem bevált, már 4 éve tünet mentes vagyok.) Viszont a gerinc tornát is csináltam úgy 3 hónapig.

Jobbulást kívánok!

2013. nov. 16. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszod
2013. nov. 26. 20:17
 3/3 kitti92 válasza:
Szia :-) nekem augusztusba derult ki h gerincservem van, de eleg durva alig tudtam jarni es a jobb labam folyamatosan zsibbad, es nem tudtam labujjhegyre allni. Mondanom sem kell mindenki muteni akart... Mindenen tul vtam az infuzios kezelesen... A csodakat igero gyogymasszorokon.. Semmi nem segitett, de ratalaltam a deneverpadra. Es azota(LEKOPOGOM) minden panaszom megszunt, de komolyan.. Egy csodanak tartom mert nagyon el vtam keserdve... Bar kitartonak kell lenni, mert az 1. Honapba mindennap kell jarni, aztan csak 3x aztan2x es mostmar csak heti 1x v 2 hetente jarok :-) de lehet kevesebb is eleg lenne, de jol esik! Remelem segithettem :-)
2014. ápr. 13. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!