Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tudtok ajánlani valami házi...

Tudtok ajánlani valami házi praktikát ellene?

Figyelt kérdés
a lényeg hogy hétfőn voltam orvosnál mert nagyon szúrt a torkom és már lassan lassan megfulladok. Ő megállapította hogy "megfáztam" és felírt 1-2 gyógyszert én azt még aznap kiváltottam és szedtem ahogy kellett.. de itt a hétvége és semmi változás.. sőt.. még rosszabb.. szúr a torkom de nem fáj..és amikor köhögni próbálok könnyezek és egyszerre fulldoklok. Nem akarok az orvoshoz visszamenni, nem akarok már hiányozni az iskolából..de ezt sem szeretném hogy így maradjon...
2013. nov. 15. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ma péntek van, úgyhogy még eltudsz menni orvoshoz!
2013. nov. 15. 05:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha házi módszert akarsz, akkor vágj apróra hagymát, tegyél rá mézet és citromlevet, szórd meg borssal, keverd össze, hagyd kicsit állni, és edd meg.
2013. nov. 15. 06:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha visszamennél az orvoshoz, torkodat öblögesd sós vízzel.
2013. nov. 15. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!