Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mumpszos vagyok?

Mumpszos vagyok?

Figyelt kérdés
az egyik osztalytarsnom mumpszos,nekem pedig 2 napja faj a fejem 3 napja hanytam is es neha raz a hideg es van egy kis csomo a fulem mogott.ugy olvastam ezek a tunetek

2013. nov. 13. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Rögtön doki.Attól függ hány éves vagy.Komoly szövődmények lehetnek és ez tényleg nem játék.Legtöbb esetben viszont gyorsan lefolyik.De én úgy tudom hogy már védőoltást adnak ellene.
2013. nov. 13. 08:38
 2/6 A kérdező kommentje:
romaniban elek itt nem tulsagosan elterjedt a vedooltas 18 eves vagyok
2013. nov. 13. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 19 éves koromban volt.Ráhúzódott a herémre négy nap alatt.Impotens lehet az ember ilyenkor.Két hétig feküdtem "felpockolt"herékkel.És van még súlyosabb is amikor az agyra húzódik.De arról nem tudok sokat.
2013. nov. 13. 12:46
 4/6 A kérdező kommentje:
amugy lany vagyok
2013. nov. 13. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha elmennél hagyományos vagy homeopátiás orvoshoz. Vannak rá szuper szerek pl. Rhus toxicodendron CH9 vagy Phytolacca CH9 vagy Mercurius solubilis CH9. De, hogy melyik, ahhoz kellene egy vizit, ahol sok kérdést tesznek fel Neked?!

Ha az elsőt választod, akkor minden nap 3-szor 3 globuluszt szopogass el belőle 5 napon át. Éhgyomorra. és ne tedd mobiltelefon mellé a gyógyszert!

2013. nov. 15. 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:
es mennyi ido alatt dagad meg mert a csomo meg mindig ott van de meg semmi ma reggel elkezdett fajni a torkom mikor ragok vagy nyelek es mikor beszelek is es tapintasra is faj
2013. nov. 17. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!