Mi lehet a bajom? Piros viszketo pottyok jelentek meg rajtam.
Kb egy hete rozsaszin pottyok jelentek emg a nyakamon. Nagyon viszkedtek. aztan mostmar van a mellkasomon tobbnyire inkabb a mellem korul, a hasamon, hatamon karomon. voltam orvosnal canestent irt fel. tegnap este kentem be magam eloszor de mintha rosszabb lenne tole. nem tudom mi ez az orvos sem monta meg pontosan. o is csak talalgatott. kb igy nez ki csak tobb van meg picit nagyobbak a foltok
Ha orvosnál voltál sok minden mást nem tehetsz. Esetleg ha háziorvosnál voltál egy bőrgyógyászt még megpróbálhatsz.
Ha rosszabbodik a helyzet azért nézz vissza a dokihoz.
Eléggé allergiás kiütésnek néz ki, legalábbis nekem ilyenem volt az ekcémám mellé, ha kijött az allergiám.
Nem váltottál mosószert? Pl. az lehet a ludas.
A másik tipp esetleg a stressz, nálam az ekcémát, és az allergiát is az okozta. Sajnos utóbbi meg is maradt :(
nekem egyszer volt ilyen, állítólag a vízben nem bírtam valamit, büdi kenőcsöt kaptam rá és egy hét alatt elmúlt....
Nem tudom mi volt mert ez már 13 éve történt kb
Ez biztos nem gomba...
Inkább rühnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!