Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Másnak is volt már gondja a...

Másnak is volt már gondja a hátsófelével?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy már máskor is előfordult,hogy véres székletet észleltem.Mostanában is ezt észlelem,csak a vér már egyre nagyobb kiterjedésű és szinte az egész széklet mellett vér van,elég nagy mennyiségben(bár kinek mi a sok).A székletem néha keményebb és nehézkesen ürítem ki,de pl.: ma reggel nem volt kemény és mégis vérzéssel társult,bár a második székletürítésnél keményebb volt.

Gondolom azért véres,mert kemény.Mit tehetnék,hogy ne legyen ilyen kemény?Sok folyadékot iszok,mit egyek?Orvoshoz nem szívesen mennék,anyumnak meg félek elmondani,mert akkor elcipel az orvoshoz.

Előre is köszönöm!

17/L

2013. nov. 6. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
pedig meg kéne mutatni orvosnak. Nincs ebben semmi szégyen. valószinüleg aranyered van amit könnyen lehet kezelni de ehhez pontos diagnozis kell és olyan kezelés amit az rovos ajánl. egyébként a lakosság nagy részsének van vagy volt már aranyere élete során. nagyon gyakori dolog.
2013. nov. 6. 19:49
 2/10 A kérdező kommentje:
nemlehet,hogy csak a kemény széklet kezdi ki?
2013. nov. 6. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek az aranyér tünetei .Egyél rostdús ételeket!Fogyassz elegendő folyadékot!
2013. nov. 6. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Kemény a székleted akkor az erőlködéstől meg pattanhat az ér fal és azért vérzik , nem kell meg íjedned de ha nem javul akkor azért szólj anyukádnak . Ha elmentek az orvoshoz úgyis csak kérdez és erre szoktak kenőcsöt adni.
2013. nov. 6. 20:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszaitokat! :)
2013. nov. 6. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy reggel nem volt kemény székleted és mégis jött vér. Na ezért lenne jobb ha orvoshoz mennél.
2013. nov. 7. 06:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet amiatt. Nekem komoly székrekedésem van kisgyerek korom óta. Sokszor nagyon szenvedős a dolog mégsem volt még sosem ilyen problémám. Pedoig én aztán erölködök is és sokszor kökemény a produkum ugy hogy koppan a csészében de mégsme volt sosem vérzésem. Az aranyér nem a széklet állaga miatt van. Na meg irtad hogy amikor lágyabb akkor is van.
2013. nov. 7. 09:36
 8/10 A kérdező kommentje:
De,ha aranyér,akkor miért múlik el néha és miért kezdődik elölről?
2013. nov. 7. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Olvass utána a neten. hidd el rengeteg info van róla. ez sajnos ilyen elöjön az aranyér aztán vissza huzódik és nincs tünete aztán ujra elöjön. Van rá kenőcs. Könnyen lehet anyukád avgy apukádnak is volt már igy lehet van is otthon. szólj róla. Eleve nem játék a véres széklet ha ilyen van rögtön orvoshoz kell menni, de legalább anyukádnak szólni és nézze meg. Nincs ebben semmi. Egy normális anya ilyen helyzetet nem tart cikinek. eleve évkig törölte a kakis fenekedet ugyhogy hidd el fog segiteni.
2013. nov. 7. 19:38
 10/10 anonim válasza:

Nekem nem volt véres székletem, de aranyér kezdett kialakulni. Ezután jobban odafigyeltem az ételekre amiket ettem, többet mozogtam, és amikor kellett kiengedtem a gázokat, mert valahol azt olvastam, hogy az is okozhat aranyeret, ha túl sokáig bent tartjuk. Ezeket betartva pár héten belül rendbe jöttem.

De véres széklethez nem tudok tanácsot adni. :/

2013. nov. 12. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!