Dínó96 kérdése:
Szédülés, hányinger mitől lehet? Szinte minden reggel, főleg ha korán kell kelni és el kell mennem itthonról de sokszor még ha nem is akkor is jelentkezik.
Figyelt kérdés
Reggelente gyakran szédülök és hányingerem van. Reggelizni szoktam, , vérszegény nem vagyok/bár voltam ,de már meggyógyultam/. Aztán voltam inzulin-rezisztens is de már ebből is meggyógyultam. Megfigyeltem hogy ez a hányinger plusz szédülés főleg reggel és este erősödik napközben többnyire csak a szédülés van meg. AZ sem állandó jelleggel. Néha a fejem is fáj és nagyon fáradékony vagyok. Úgy érzem amikor 2-kor suliból haza érek mintha 12 órán keresztül fizikai munkát végeztem volna és általában alszom is délután .2013. nov. 5. 21:52
11/13 A kérdező kommentje:
Elvileg vas hiányom van megint.. ez derült ki.. azt mondat orvos három hónap vas ha nem változik semmi vizsgál tovább..
2013. nov. 24. 08:40
12/13 anonim válasza:
Úgy emlékszem, valamikor azt olvastam, hogy a vas felszívódásához fontos, hogy sok C-vitamin is kerüljön a szervezetbe. Lehet, hogy eleve így kell szedned a gyógyszert, de ha nem, akkor javaslom, hogy vegyél mellé C-vitamint. És hajrá, gyógyulást!
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)Az eddigi segítséget is! :)
2013. nov. 24. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!