Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenéses megbetegedés, már...

Hasmenéses megbetegedés, már 2 hete?

Figyelt kérdés
2 hete elkaptam valami hasmenéses nyavaját, pár nap után jobban lettem, de néha újra rám jön és már enni sem merek. Lehet ez valami komolyabb vagy elhúzódhat ennyi ideig?

2013. okt. 30. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy nem is vírusos eredetű, mert ha az lett volna, nagy valószínűséggel már átment volna rajtad.

Lehet hogy bakteriális vagy valamilyen más kórokozó általi. Érdemes lenne orvoshoz fordulni és széklettenyésztést csináltatni.

Probiotikumot szedsz?

A diétát tartottad?

2013. okt. 30. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
nem szedek semmit, akkor tartottam a diétát, de azóta ezt már abbahagytam :/ lehet újra el kéne kezdenem..
2013. okt. 30. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Szedj valamilyen probiotikumot.Pl. Normaflore
2013. okt. 30. 17:39
 4/6 anonim válasza:

Hány éves vagy? Volt védekezés nélküli szexuális kapcsolatod idegennel?

Viccen kívül lehet az aids tünete is. Ha nem múlik irány a doki!

2013. okt. 30. 17:43
 5/6 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, 1x volt, de most nagyon megijedtem..
2013. okt. 30. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy aids-es! Szép lenne már, hogy mindenkinek, akinek elhúzódó hasmenése van, az aide-es lenne!

Ha nem tartasz azóta diétát, akkor az is lehet a gond.

De ha probiotikumot sem szedtél vagy szedsz, akkor a bélflórádat is megkárosíthatta a betegség, aminek szintén van ilyen tünete.

De tényleg az is lehet, hogy nem vírusos, ha nem más kórokozó okozta fertőzésed van.

Tényleg menj el az orvoshoz!

2013. okt. 30. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!