Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 38.1 Lâzam van. Bevegyek...

38.1 Lâzam van. Bevegyek algopyrint? Pls help!

Figyelt kérdés
Fêlek hogy az este folyamán emelkedik :( szerintetek?

2013. okt. 27. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem még nem szükséges.

A láz a szervezet természetes védekezőmechanizmusa, 38 fokon jobban pusztulnak a vírusok és baktériumok, jobban működik az immunrendszer. Én 38 foknál még nem szoktam bevenni. Betakarózok, és kiizzadom magam. Ha nem megy sokkal feljebb, nincs mitől félned.

2013. okt. 27. 23:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors vâlaszt! Attól félek hogy esetleg este mêgjobban felemelkedik,màr 2-3 órâja ennyi :(( ez normális ?
2013. okt. 27. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem vegyel be nyugodtan es jobbulast ;)
2013. okt. 27. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
jobb lenne ha bevennel egyet nehogy este feljebb menjen
2013. okt. 27. 23:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!:) esetleg fél nem elég erre?
2013. okt. 27. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha 2-3 órája stabilan ennyi, akkor nem lesz gond. A láz általában az esti órákban éri el a maximumát.

Ha mondjuk hirtelen, fél óra alatt emelkedett volna fel ennyire, és folyamatosan emelkedne, akkor azt mondanám, hogy minél hamarabb lázcsillapító meg hűtőfürdő.

De így, hogy stabilan annyi, nem fog tovább emelkedni, esetleg 1-2 tizedet.

De ahogy gondolod. Ha megnyugtat, vegyél be lázcsillapítót, bár szerintem a félelmed nagyobb, mint maga a láz. :-)

(#1 voltam)

2013. okt. 28. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!