Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár napja fáj a derekam...

Pár napja fáj a derekam körül-alatt. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Fáj a derekam alatt, csípő fölött gerinc körül. pontosan nem tudom megmondani, olyan mintha egy gerendát tekergetnének, de nem engedi. Az utóbbi időben sokat dolgoztam, falat vakartam, fej felett gletteltem. (felújítás) és ha a létrán vagyok nem fáj, de ha emelni kell, akkor érzem. Mintha súly lenne hátul a fenekem fölé rakva. Hason fekve, ha megemelem a kinyújtott lábam, na azt nagyon érzem. És levegőt venni is csak finomabban tudok. 36F

mit lehet tenni? Úszás? Futás? Más bajom nincs, vállam nagyon jó, sőt a sok mozgástól megizmosodtam. Esetleg arra gondolok még, hogy a korábbi rossz testtartásom akkor van jó helyen, ha egyenesen vagyok, és nem érzem amiről írtam? Ha oldalra hajolok akkor nem fáj, nem érzek semmit, csak ha előre.

2013. okt. 27. 22:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!