Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hormonzavarra, allergiára...

Hormonzavarra, allergiára homeopátiás szer vagy gyógyszer?

Figyelt kérdés

Pollenallergiám van nyaranként. A másik, hogy igaz csak én gondolom, de szerintem van egy kis hormonproblémám, nagyon zsíros a bőröm, hajam, hajam fele kihullott már és még egyéb tünetek amiket itt nem szeretnék felsorolni. Nem tudom gyógyszert szedjek,amit az orvos ír föl, vagy homeopátiás tablettákat?

És ezt bármilyen betegséggel kapcsolatban kérdezem.

2013. okt. 24. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Lehetőleg kerüld a gyógyszereket, a káros mellékhatásaikat,ráadásul általában csak a tünetet kezelik és nem az okot szüntetik meg.Fogyassz, használj gyógynövény és természetes alapú termékeket.Csak miminőségieket válassz.A pollenallergiádtól is megszabadulhatsz velük.Sok ismerősöm már tünetmentes.Akár a hajhulláson is lehet segíteni, aminek többek között lehet valami belső gyulladás, vagy a hajhagymához vezető hajszálér elzáródása is az oka.Érdemes lenne egy méregtelenítést is végezned, az is sokat segíthetne.Ha gondold priviben írd le, hogy még milyen tüneteid vannak.Jobbulást!
2013. okt. 25. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!