Fehér/átlátszó váladék jön ki a nemi szervemből, ez mi?
Figyelt kérdés
pár hónapja, vagy lehet h 1 éves is, ilyen fehér v. átlátszó nyálkás izé jön ki a nemiszervemből.
naponta tisztálkodok. még nem mensturálok.
mi lehet ez? anyukámnak nem akarok szólni róla,orvoshoz sem akarok menni,viszont félek h gombás fertőzés. szaga nincs, nem fáj semmim. csak undorító, nem tudom miez :'(
13/L
2013. okt. 22. 13:57
1/5 anonim válasza:
hüvelyváladék, fehér folyásnak is hívják, teljesen normális, az éréshez tartozik, meg fog jönni hamarosan a menstruációd
amennyiben viszketne, fájna, kellemetlen szaga lenne, akkor kellene orvoshoz fordulni, mert akkor már fertőzés vagy gomba okozza
ilyen mindenkinek van, anyukádnak is, ha zavar, használj tisztasági betétet
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,megnyugodtam!és ha menstruálni fogok,akkor is ez lesz?
ez mindenkinek van?
2013. okt. 22. 14:13
3/5 anonim válasza:
igen, két menstruáció között lesz, legtöbb a középidőben, peteéréskor
4/5 anonim válasza:
Sima fehérfolyás ami tisztítja a hüvelyed. Egészen klimaxig tarthat.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem undorító az a váladék és nőként sem undorodnèk tőle különösen ha jó csaj lennèk xD 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!