Pontosan mik a lágyéksérv tünetei? Pontosan hol van a lágyék?
Saját tapasztalataimat tudom leírni.
Én egy megerőltető bicajozás után vettem észre másnap, hogy a lágyékom tájékán feszítő érzés jelentkezett. Először arra gondoltam, hogy biztos izomláz. Csakhogy nem akart múlni a fájdalom. Aztán kezdett kissé előboltosulni, de még mindig nem fájt annyira. Megmutattam egy sebész orvosnak (aki már azért egy jó pár ilyet műtött) és ő megerősített, hogy ez sérvkezdemény. Még nem operálható. Meg kell várni, hogy kiszakadjon a hasfal. Aztán erre is sor került hónapok alatt. Olyan érzés volt, mintha ágyékon szúrtak volna késsel. Ezt nekem tetézte, hogy álló foglalkozást végzek. Egyik kezem állandóan a zsebemben volt és próbáltam ellentartani az egyre jobban türemkedő hasfalat. Akkor nem fájt annyira. Aztán amikor ez a szakadás befejeződött, már nem fájt. Tehát akár el is lehettem volna így. De ez bolondság, mert ha kizáródik a bél, az halállal is járhat.
Végül is a műtétre úgy 14 hónap után került sor az "esemény" után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!