Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehetnek ezek a foltok?

Mi lehetnek ezek a foltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most vettem észre másodjára,hogy kb egy héten egyszer előjönnek a mellkasomon valami piros foltok.mindig lefekvés előtt veszem észre,át akarom venni a pólóm,és amikor leveszem látom hogy piros folt jön ki a mellkasomon.Szinte akkor jön ki amikor leveszem a pólóm.Nincs a szobámba hideg,ezt azért mondom,mert hideg allergiás vagyok.Az előbb félmeztelen voltam kint az esőn,direkt megnézni hogy kijön-e de semmi.Egyébként amikor előjönnek a foltok akkor egyáltalán nem viszket,se semmi,nem is érzem.De ahogy nézem a tükörbe egy darabig akkor észreveszem hogy valamikor elhalványodik valamikor megerősödik.Eddig kétszer agy háromszor vettem észre magamon,de mindig ugyan azon a helyen jön ki,a mellkasomon ,sehol máshol.Feltöltöttem egy képet,nem annyira látszik,de kijelöltem piros körrel azt a részt ahol észrevehető.Ha valaki tudja mi lehet,annak megköszönném,ha segítene.

[link]

2013. okt. 15. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de szerintem allergiás lehetsz a pólóban valamire.Vagy az anyagára vagy mosószerre, öblítőre.
2013. okt. 15. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Pólóra nem hinném,mert a múltkor más póló volt rajtam.A többire nem tudom.
2013. okt. 15. 19:37
 3/3 pumkidhead válasza:
Bekecsgomba! azt jó lenne ha megnézetnéd mert ha tovább terjed eléri a péniszed és k**vára tud az fájni amikor lemálik!
2013. okt. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!