Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vermox kúra mikor kezd tényleg...

Vermox kúra mikor kezd ténylegesen használni?

Figyelt kérdés

Pár napja észrevettem ilyen fehér kukacszerű valamiket a végbelem körül, aztán tegnap már láttam, hogy élő kicsi fehér gilisztákról van szó.Megijedtem,elmentem orvoshoz,de előtte neten alaposan tájékozódtam mrie számíthatok.Legtöbb helyen a Vermoxot ajánlották,a doki is azt írt fel.Na már msot, azt írta vegyek be egy nap egyet majd rá három napra még egyet.Ez rendben is van,sok helyen olvastam ezt. Ma bevettem egyet, ittam tejet, ettem mindenfélét hogy legyen székletem. Székletürítés után viszont még találtam élő gilisztát a végbelembe.:S (érdekes hogy konkrétan a székletembe egyet se láttam)

Ez most akkor mit jelent? Nem hat egyszerre Vermox kúra vagy fokozatosan pusztítja a gilisztákat?

Köszi előre is a válaszokat,eléggé meg vagyok ijedve....

2013. okt. 14. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Mint minden gyógyszernek, ennek is idő kell, de egy kúra ki fogja ölni őket, az tuti. Tapasztalat.
2013. okt. 14. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz megszabadulni tőlük :( Nálunk a gyerek lett férges, kapott Vermoxot ő is a család többi tagjai is (mert az orvosunk szerint nagyon fertőző, általában az egész család elkapja). Rá egy évre a másik gyerek is férges lett, megint kaptunk gyógyszert. Ilyenkor mindig nagytakarítás, ágyneműkimosás 910 fokon, stb. Olyant is olvastam, hogy szinte lehetetlen megszabadulni tőlük. A tegnap az én székletemben is volt már, pedig vettem be Vermoxot. Eléggé zavaró és ciki :(
2013. okt. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!