Nem erzem a labfejemet! Volt mar valakinek ilyen?
Egy reggel felebredtem, es azt vettem eszre, hogy nem igazan erzem a jobb labfejemet. Igazabol olyan, mint amikor elulom a labamat, es utana annyira elzsibbad, hogy nem erzem. Nem olyan, mint amikor hangyak maszkalnak benne, csak zsibbados erzes. Kiprobaltam, hogy tuvel megszurtam mindket labfejemet, es a jobb labfejemen mar verzett, de nem igazan fajt. Mar ket nap telt el, de nem valtozott a helyzet. Tudom, hogy orvoshoz kellene mennem, megyek is az ideggyogyaszatra, de csak hetfon tudok menni. Es elegge aggaszt engem ez az egsz. Arra lennek kivancsi, hogy valakinek nem volt e ilyen problemaja. Tenyleg nagyon aggodom.
Elore is koszonom a segitsget elore is!!!!
Szia!
Nekem volt már hasonló csak nekem a talpam zsibbadt, az orvosok azt mondták gerincsérv, az hogy hol zsibbad annak a függvénye hogy melyik csigolya hol nyomja az idegpályát.
De hogy jó hírt is mondjak ki lehet belőle gyógyulni, én már három éve tünet mentes vagyok. Ilyenkor a csigolyák elmozdulnak és a rossz elhelyezkedés miatt a porckorong deformálódik és nyomja az ideget. Engem a reumatológiára küldtek el onnan ct-re és kaptam Gyógykezeléseket: gerinctorna, súlyfürdő, masszázs, vízi torna és fizikoterápiás elektromos kezelés. Amire így utólag azt mondom (Mivel nem történt javulás amíg el nem mentem egy jó csontkovácshoz) hogy nem sokat ér. De a csontkovács után viszont jó volt a reumatológiai kezelés sőt azt mondom hogy a kettő csak együtt hatásos igazán. Külön csak ideiglenes javulás és visszaesés várható.
Ezért én azt javaslom neked hogy menj el egy orvoshoz, írasd ki a kezeléseket, és menj el egy jó csontkovácshoz.
Mindaddig amíg nincs kifakadva a gerincsérv, addig el lehet kerülni a műtétet. Én a csontkovács után kaptam 25 kezelést az elején leírtakból és még utána otthon csináltam a gerinctornát még 2 Hónapig amikorra elmúlt a zsibbadás. Sajnos az idegpálya lassan regenerálódik. Viszont azóta tünet mentes vagyok.
Mielőbbi gyógyulást Kívánok!
Azert remelem nekem nem gerincservem van, mert a talpam nem zsibbad, csak ott a labfejem teteje. Szoval remelem csak egy ideg nyomodott el. 19eesen nem szeretnek gerinservet.
De nagyon szepen koszonom a valaszodat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!