Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Orrpolip lehet az oka?

Orrpolip lehet az oka?

Figyelt kérdés
Azt mondtak mar regen(egy doktorno),ugy 2 eve,talan 3,hogy orrpolipom van,mar akkor eszrevette mikor egy szot kimondtam,(nicsak a fiunak polipja van).Vajon a polip miatt dugul be a fulem,altalaban asitaskor,nyeleskor,meg pattogva bedugul?Azt olvastam a neten hogy ez is lehet az oka,mert nem tudom mifele nyomas keletkezik a fulbe,s nem kering normalisan a levego az orron keresztul.Szerintetek?
2013. okt. 10. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha fent tart egy folyamatos váladékképződést is akkor igen,mert az lezárhatja a fülkürtöt. Ez pattog, de ez nem az orrba, hanem a garatba nyílik. Ezért is hallod, hogy nyeléskor vagy ásításkor pattog, mert ilyenkor ahogy a garatizmok összehúzódna, meghúzzák a fülkürtöt és az abban lévő levegőt vagy esetleg váladékot hallod, ahogy megmozdul.

Orr-fül-gégés mit mondott mekkora ez a polip?

2013. okt. 10. 22:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem gegesznel voltam,hanem regebben megvoltam hulve,es elmentem a csaladorvoshoz,es o vette eszre,igen szokott lenni valadek a torkomban.
2013. okt. 10. 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezekszerint idén kioperaltatom.
2013. okt. 10. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!