Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Veszélyes-e terhesen a rota...

Veszélyes-e terhesen a rota vírus?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a kislányomnak rotája van, nekem a kórházba azt mondták, hogy veszélyes rám,mert terhes vagyok de ezt nem írja sehol az internet.

21 hetes terhes vagyok mire számíthatunk??

A gyors válaszokat nagyon megköszönném

2013. okt. 9. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
A rota vírus fertőzés nagyon gyakori,önmagában nem okoz különösebb problémát,viszont a hányás,hasmenés miatti kiszáradás amúgy is veszélyes, egy terhesnél meg főleg. Ezért kell vigyáznod,h el ne kapd. Ha mégis "sikerül" ne várj sokáig,azonnal menj orvoshoz,h a kiszáradás első jeleire közbe lehessen lépni.
2013. okt. 9. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyit tennék még hozzá, hogy a rota elég magas lázat tud okozni és a láztól szokták félteni a magzatot.
2013. okt. 9. 10:56
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat, sajnos már megy a hasam és egyszer hánytam is. de lázam nincs egyenlőre még várok, mert a folyadékot iszok gyakran, eddig szerencsére nem jött ki
2013. okt. 9. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!