Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire fáj a vesekőzúzás?

Mennyire fáj a vesekőzúzás?

Figyelt kérdés
Volt már egy vesekövem, azt kipisiltem észrevétlenül, már csak azt vettem észre, hogy nem tudok pisilni, és katétereznek... borzasztó volt nem is tudom, hogy mit csinálnék ha még egyszer kellene !! Most úgy néz ki megint van egy kövem, és lehetséges hogy azt zúzni fogják, az mennyire fáj, milyen érzés? Nagyon félek !! 14/F
2013. okt. 8. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A vesekőzúzáshoz nem tartozik katéterezés... A zúzás kellemetlen, de túlélhető. Adnak fájdalomcsillapítót közben, ha fájna (nekem fájt), de utána szinte semmi, csak annyi, hogy pirosat és kődarabkákat pisilsz... :)
2013. okt. 8. 17:11
 2/3 A kérdező kommentje:
És fáj kipisilni a kődarabkákat?
2013. okt. 14. 01:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mekkora darabok maradnak. Ha sikeres a kőzúzás, akkor annyira picik a darabok, hogy egyáltalán nem fáj, viszont így is felhasogatnak belül, így az elején véreset pisilsz (ez nem jár fájdalommal). Ha peched van, és nagyobb darabok maradnak, akkor fájhat is, de az igazán sikeres zúzásnál nagyon szétmegy a kő.
2013. okt. 14. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!