Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyik a legjobb vitamin?

Melyik a legjobb vitamin?

Figyelt kérdés
A környezetemben már majdnem mindenki betegeskedik, de én nem szeretnék. Milyen vitamint szedjek, hogy ezt elkerüljem?
2013. okt. 4. 08:08
 1/5 anonim ***** válasza:

C vitamint, de ha elkaptad már az sem fog segíteni. Nekem 4-5 napig tartott 2 hete, 4-500db! papírzsebkendő, 10L tea, 2kg citrom.

Kitartás!

2013. okt. 4. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Méhpempős mézet vegyél bio boltban és egyél meg minden nap egy mokkáskanállal, én ezt csinálom minden évben az influenzajárványok előtt és közben és nem kapom el a körülöttem betegeskedőktől a betegségeket.
2013. okt. 4. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb vitamin, minden vitaminnak más szerepe van. Egészséges étrenddel és megfelelő testmozgással nagyon sok betegséget el lehet kerülni. Táplálékkiegészítőkre önmagában nincs szükség, de ajánlott egy multivitamin csomag, ha biztosra szeretnénk menni.
2013. okt. 4. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Az immunrendszert a C-vitamin erősíti, de ezt inkább zöldségekkel, gyümölcsökkel vedd magadhoz!
2013. okt. 4. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyan vitamint érdemes szedni, ami nagy arányban felszívódik és természetes összetevőkből áll, nem szintetikus. Nagyon sok szintetikus vitamint árulnak, amikből alig szívódik fel vmi, nehéz kiszűrni az organikus növényiket.

Érdemes szedni D-vitamint (cseppekben a legjobb szerintem) és multivitamin + C-vitamin cseppeket (a multi olajos, a c vizes bázisú, amit én szedek). Ha bővebben is érdekelnek ezek, akkor bátran írhatsz nekem!

2013. okt. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!