Milyen trükköket tudtok megfázás elkerülésére és kigyógyulásra?
Figyelt kérdés
pl sok gyümölcs, kigyógyulásra sósvíz párologtatás
Amúgy honnan tudom, hogy alergiám van, vagy meg vagyok hülve?
2013. okt. 2. 19:54
1/4 anonim válasza:
Ha allergiád van, akkor általában a szemed is viszket, és híg az orrváladék( legalábbis nálam). Egyél sok zöldséget, és C vitamint.
2/4 A kérdező kommentje:
ty
2013. okt. 3. 15:17
3/4 anonim válasza:
A megfázás megelőzésére nálam bevált: 1. Nem váltok napközben cipőt. 2. Csak bélelt, meleg cipőben járok. 3. Ciki, vagy nem, a derekaat mindig "felöltöztetem". 4. Ősztől tavaszig hordok kis pólót a felső alá. Évek óta nem fáztam meg. Az allergia tünete váratlanul jön-megy, attól függően, hol vagy és mire vagy allergiás. Nálam bevált egy Cetirizin nevű tabletta. Naponta egyszer, reggel beveszem, nem érzem a tüneteket.
4/4 anonim válasza:
Nekem bevált a grapefruitmag-kivonat. Teába kell cseppenteni. Baktérium- és vírusölő hatása van, erősíti az immunrendszert. Patikában, drogériában kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!