Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lábzsibbadás. Mitől lehet?

Lábzsibbadás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy ideje, teljesen rendszertelenül elkezd 1-2 percig zsibbadni a bal lábam térd alatt.

Eddig nem találtam összefüggést hoy mikor és mitől lehet. Állva,ülve,sportolás közben teljesen random módon.Ahogy jön úgy 1-2 perc múlva el is múlik.

Tudom menjek el orvoshoz:) El is fogok,csak kiváncsi vagyok van-e valakinek tippje mitő lehet.

2013. szept. 30. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is próbálj több vizet inni, és egészségesebben élni, eleget aludni, ilyesmik. Közben arra is figyelj, hogy mennyire vagy hidegben.

Akkor menj orvoshoz, ha nem múlik el, és tényleg semmi magyarázatot nem találsz rá, de nem szokott ebből probléma lenni.

2013. szept. 30. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudjuk hány éves vagy,van-e más betegséged dohányzol-e,találgatni lehet. Gerinc bántalom,pl. cukorbetegség esetén idegkárosodás,érszűkület.
2013. szept. 30. 07:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Jogos a kritika:)

27 éves vagyok, tudtommal makk egészséges,nem dohányzom.

Max a lúdtalapamat tudom megemlíteni :) De az mindig is volt, és ez a zsibbadás dolog nemrég jelentkezett

2013. szept. 30. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A lúdtalp azért veszélyes,mert kihat az egész izomzatra,a lábakra és a gerincre is. Ha sokáig korrigálatlan a lúdtalp okozhat a gerincen is olyan tartási hibákat,amik az onnan kilépő idegszálakat nyomják.De ettől függetlenül is menj el ortopédiára,valószínűleg a gerinceddel van probléma.
2013. okt. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!