Mi történhet később, ha nem zár rendesen ez a billentyű?
Szóval ma voltam orvosnál mellkasi ultrahangon, mert még nyáron kórházba kerültem szívfájdalom és magas vérnyomással. Akkor még úgy gondolták, hogy vírusfertőzés volt az egész, de még mindig szokott lenni ez a probléma. Az ultrahang szerint normális szívműködésem van, kivéve egy szívbillentyűt, amely nem zár rendesen és a tüdőmbe menő valamiféle érnek a billentyűje. A doktor azt mondta, hogy ez most nem fog semmit sem befolyásolni, de azt mondta, hogy X idő múlva (elvileg sok, akár 60) fog! De azt elfelejtette mondani, hogy mi is lesz ez a probléma X időn belül! Valami tipp?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem hasonlo boldogito hirt terhessegem alatt adtak kb 20 hetben voltam , amikor magas vernyomas miatt elkuldtek mellkasi ultrahangra, hogy szivbetegseget kizarhassanak, mint magas vernyomast okozo tenyezot. Ilyen baromsagot is csak az az orvos csinal, aki stresszelni akar egy terhes not , plusz vizsgalatokkal.
Ott derult aztan ki, h mitralis billenytu elegtelensegem van, elsö foku, hetekig szomorkodtam aggodtam emiatt.
H mi lesz a gyerekkel, stb
Allitolag veszelytelen allapot, biztos neked is ez a billenytu a problema, eleg gyakori.
En azt olvastam h az ilyen emberek aluszekonyabbak, nalam stimmel.
Ez az a billenytu amiröl beszelhettek a te esetedben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!