Mitől fájhat a fejem?
Figyelt kérdés
Péntek óta fáj a fejem, gyógyszer sem segít, az alvás sem pedig normálisan kialszom magam. De nem olyan szokásosan fáj a fejem, hanem hátul fáj és mintha valami nyomná. Vagy az időjárás miatt fájhat?? Péntek óta? Vagy menjek el a házi orvoshoz? De lehet majd kb kiröhög hogy az időjárás miatt van, pedig én úgy érzem hogy nem a megszokott módon fáj a fejem.
Normális válaszokat várok! Élőre is köszönöm!!
2013. szept. 25. 14:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg mert sok mindentől lehet, frontérzékeny lehetsz (én korábban nem voltam, de mostanában fáj a fejem ha jön a hideg), de ha csúnyán elfekszed a nyakad/vállad az is kisugározhat, sok dohányzás, stressz, kialvatlanság, betegség, nyaki csigolya meszesedése és még ezerféle ok állhat a háttérben, ezért érdemes megnézetni.
2/2 anonim válasza:
Nekem amikor napokig hátul fájt a fejem magas volt a vérnyomásom, elmentem a háziorvoshoz, 180 volt, azonnal gyógyszert kellett szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!