Agydaganattal mire lehet számítani?
Figyelt kérdés
19 éves barátnőmnek agydaganata volt tegnap műtötték és most hányingere van és szédül de tudatánál van tud beszélni és nagyjából emlékszik mindenre. Az volna a kérdésem hogy mire számíthatok? Túllehet ezt élni vagy könnyű eséllyel meghalhat és ha igen mennyi idő múlva? Van arra esély hogy teljes életet éljen továbbra is? Én esetleg tudok tenni hogy javuljon az állapota és akár teljesen meggyógyuljon?2013. szept. 22. 17:21
1/7 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet semmit mondani. Rengeteg féle agydaganat van.
2/7 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdezem mivel se pontos típust, se semmit nem tudok. Hogy mivel jár és hogy általában túlélik e ezt a betegséget?
2013. szept. 22. 22:00
3/7 anonim válasza:
De általánosságban meg nem lehet mondani semmit.
4/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy olyan helyen van-e ahol lehet műteni, de ha lehet is, sajnos akkor is van rá esély, hogy kiújulhat. Viszont nézz utána a gyógygombáknak, mert többször volt róla szó, hogy olyan betegeken is segítettek, akikről az orvosok már lemondtak.
5/7 A kérdező kommentje:
Megtudták műteni és a héten ki is engedik a kórházból. Neten kerestem sokat erről a betegségről de konkrét olyat hogy "élni normálisan vagy valahogy" lehet e ezzel a betegséggel semmit sem találtam. Én arra lennék kiváncsi hogy még fiatalok vagyunk és nagyon boldogok vagyunk és hogy eggyütt megtudunk e öregedni???(tehát 10-20-30év múlva is lehet e még élni ezzel a betegséggel??)
2013. szept. 23. 13:35
6/7 anonim válasza:
Most komolyan, mégis mit nem értesz azon, hogy erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert baromi sokféle agydaganat van.
Van olyan, amit megműtenek, nem újul ki, vígan el lehet élni akármeddig utána. És van olyan, aminek meg az 5 éves túlélése 5%.
Mégis hogy mondjunk akármit, ha azt sem tudjuk mi baja van?
7/7 Zsebi23 válasza:
Az előttem szólóknak igaza van. Amit te tehetsz a gyógyulása érdekében, hogy mindenben támogatod, és pozitívan álltok a dolgokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!