Meghűlés esetén mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este 12 óráztam és nem csak kint szünetekben volt eszméletlen hideg, hanem bent sem fűtöttek kellőképpen. Konkrétan végigvacogtam az egész estét. Most pedig nem érzem magam rosszul, viszont egyfolytában tüssztentek. Mit tudok tenni , hogy még most kezeljem a megfázást?2013. szept. 18. 13:43
1/3 anonim válasza:
Benuron nevű gyógyszer,esetleg Aspirin soakt segíthet!:)
2/3 anonim válasza:
Én ilyenkor jó erős csípőspaprikás ételeket eszek, mellé forró tea. Ettől rögtön jobban érzem magam. Gyógyszert csak legvégső esetben veszek be.
3/3 anonim válasza:
Gyógyszert én is csak végső esetben szedek. Első körben c-vitamint viszek be nagyobb mennyiségben, ami lehet természetes illetve lehet pezsgőtabletta/tabletta formájában, mellé kálcium pezsgőtablettát szoktam inni. Aztán naponta egy forró HÁRSFA tea, lehetőleg valódi, de a filteres is jó, ha nevesebb. Általában pár nap alatt segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!