Valaki tud segíteni? A húgomról van szó és nem tudom mi történt!
Figyelt kérdés
A hétvégére megfázott és egy kicsi hőemelkedése is volt. Aztán délután csak annyit hallottam, hogy azt mondja szédülök és elájult(Ez ma reggel volt)!! Azóta nem ájult el, de most nem tudom, hogy mi van és miért történt. Ha valaki tudna értelmes választ adni azt megköszönném!2013. szept. 15. 15:40
1/2 anonim válasza:
Én elvinném ügyeletre. Vannak ájulásra hajlamos emberek, és náluk esetleg semmi az egész, de az ájulás mégsem standard tünet egy megfázáshoz. Az ilyen ájulások az agyi keringés ideiglenes elégtelenné válása miatt vannak, elvileg. Lehet, hogy csak hirtelen lement a vérnyomása, vagy egy kisebb ritmuszavara volt, de hogy mitől történhetett végül is, azt csak orvos fogja tudni megmondani.
2/2 anonim válasza:
Szia! :) Mi lett a húgoddal? Remélem minden rendben van!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!