Náthás vagyok. Holnap fontos napom lenne a suliban és mindenképpen mennem kellene. Milyen náthaenyhítő tippjeitek vannak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 12:29
1/11 anonim válasza:
Énis náthás vagyok :D igyál sok meleg dolgot pl teát, kakaót, meleg levesek, ha van neocitránotok otthon akkor igyál olyat de azt este érdemes meginni mert elálmosodsz tőle, akkor még van ilyen szopogatos cukorka tamtumwerde az torokra jó, de nem tudom h. neked fáj e v. nem. így ennyi. de én nem megyek suliba mert ha kicsit is írok vagy felállok fáj a fejem.
2/11 A kérdező kommentje:
uuuu :\ hát akkor jobbulást neked is! Az utóbbi napokban ilyeneken éltem :D tea, neocitran, mebucain, ws teleshop:D:D
2013. szept. 15. 12:43
3/11 anonim válasza:
Orrsprayket nem használsz? Azokat is kipróbálhatnád.
4/11 A kérdező kommentje:
használok, használok! Rendesen függő lettem már :D:D
2013. szept. 15. 12:48
5/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Szerintem el kéne menned orvoshoz ő majd fel ír olyan gyógyszert amitől elmúlik :)
6/11 A kérdező kommentje:
hát igen, de oda már csak holnap tudnék elmenni suli után :\ addig ki kellene bírnom:D
2013. szept. 15. 12:53
7/11 anonim válasza:
óh :/ hát sok sikert vigyél sok zsepit gyógyszereket remélem nem leszel rosszul:)
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) máris jobb, hogy tudom, hogy valaki drukkol:D neked meg jó pihenést :)
2013. szept. 15. 12:58
10/11 anonim válasza:
Enyhán sós vizet cseppents az orrodba, nekem mindig segít, csökkenti a gyulladást és kihozza a náthát, ha eldugul az orrod, nincs mellékhatása, mint az orrcseppeknek. Egyél egy jó meleg húslevest, ha bírod a csípőset, tegyél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!