Streptococcus agalactiae, escherichia coli?
Én még nem vagyok benne biztos, hogy ez a baktérium a ludas de eddig nekem sem használt egy antibiotikum sem.
Megkérdezhetem Nálad hogy jöttek rá, hogy ez a kórokozó a gond? Citológia, tenyésztés során? Én is most megyek vissza sokadszorra legutóbb Sumetrolimot szedtem de semmit nem javult se a kismedencei gyulladás se a véres vizelés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Ezt olvasd el. Augmentint kérj a dokidtól.
Az a dokik hülyesége, hogy mindenre antibiotikumot írnak fel, aztán a végén felborul benned az egyensúly és hajlamos leszel mindent elkapni. Bár nekem nem ez volt, de leírom a példám. 1 éve vagyok együtt a barátommal, kb. 7 hónapja szexelünk.Az első 2 hónap után felfázásszerű tüneteim lettek, megoldás persze antibiotikum. Oké úgy tűnt probléma megoldva. Rá 2 hónapra megint felfázásszerű tünetek 3 héten belül kétszer is, majd az egyik antibiotikumra allergiás is lettem. Tehát negyed év alatt beszedettek velem közel 5 fajta antibiotikumot, a Crohn -betegségem meg kiújult 3 évvel a műtétem után. Most ott tartok, hogy max. akkor megyek el dokihoz ha már nagyon haldoklom, és semmilyen gyógyszert nem merek bevenni. Ja és a megoldás : szex után még alaposabban ki kellett mosakodnom rendesebben alulról,mint előtte és semmi baj sincs azóta.
Szerintem te is próbálkozz meg alternatív módokkal is, mert csak kárt tesz benned ez a sok gyógyszer, tapasztalatból mondom; csak gyengítik a szervezeted, és újból ki fog majd újulni a petefészek-gyulladásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!