Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vvalami nagy baj van? Lehet...

Vvalami nagy baj van? Lehet laktóz érzékeny vagyok? Vki aki ért az ilyenekhez az válaszoljon kérem. Lejebb

Figyelt kérdés
szoval 4napja nem múló napi hányingerem van.de rohadt nagy.csak 1xerűen felkeltem egy nap így.4nap alatt alig ettem vmit.alig ittam mert nem nagyon merek.kajára is gondolni se tudok. gondoltam arra h netán laktóz érzékeny lennék.de ma tej terméket se fogyasztottam..versenyre kéne készüljek,de igy nehéz:// pls vki válaszoljon aki ért hozzá
2013. szept. 12. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Összetudod kapcsolni esetleg valami tejtermékkel amit fogyasztottál? Hogy ez után jelentkezett? Vagy csak úgy?
2013. szept. 12. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
csak ugy... ezért is furállom. de lehet vmi sajtkrém v vmi.:d
2013. szept. 12. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
nem vagy egy kicsikét túlzottan stresszes?
2013. szept. 12. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
nem..17éves cok.nem is lenne miért:)
2013. szept. 12. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem hiszem hogy laktóz érzékenység :) Akkor össze kéne tudnod kapcsolni, hogy csak tejtermék fogyasztása után vagy rosszul. Lehet csak szimpla gyomorrontás?! Most hogy vagy? :)
2013. szept. 16. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!