Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Baj ha nem viszem ki minden...

Baj ha nem viszem ki minden nap a 3 hónapos gyerekemet a levegőre?

Figyelt kérdés
Lehet valami utólagos baja ha nem viszem ki a levegőre?
2013. szept. 6. 16:02
 1/5 anonim válasza:
eleg az is, ha kinyitod az ablakot par percre..
2013. szept. 6. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Ha az ablakhoz állsz vele vagy az erkélyre,az is megfelel.Pici még,annyira nem tud különbséget tenni.

Levegő érje friss,ennyi.

(télen volt,hogy napokig ki se mentünk,olyan viharos szél volt)

2013. szept. 6. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért nem viszed ki, mi az oka?

Szerintem szüksége van a kicsinek a napi levegőztetésre, friss levegő hiányában a kicsik étvágytalanabbak, rosszabbul alszanak, és a fejlődésükhöz szükséges az ingergazdag környezet is.

2013. szept. 6. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3-dik. Azért nem viszem ki mert szülés utáni bő vérzésem van, a kórházi ápolást vissza utasitottam h legyek a gyerekkel itthon, és igy csak feküdni tudok. az apuka meg késő este ér haza igy sajnos nincs aki kivigye a gyereket sétálni. csak 4 napja h nem tudom ki vinni eddig kint volt minden nap de sajnos amig lábadozok addig sajnos bent kell maradjunk.
2013. szept. 7. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz ha egy darabig csak hétvégén a párod kiviszi.

Most az első,hogy te rendbegyere.

2013. szept. 9. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!