Nettybaba43 kérdése:
Buborékot érzek a hasamban! Ti tujátok mi az?
Figyelt kérdés
Már egy hónapjaegy buborékot érzek a hasamban a jobb oldali bordám és a köldököm fölött. sokat mozog jobb oldálról baloldalra éseltünik. De a bőrömön is lehet látni ahogy kidudorodik és elmozdul. de naponta többször is. Ti tudjátok mi az? a terhességi teszt semmit nem mutat?2013. szept. 3. 16:11
1/7 anonim válasza:
Orvoson gondolkoztál már???
Én amúgy babalábra tippelnék de hát azt csak észrevennéd ha nem lenne menstruációd?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság hogy az elmult 2 hónapban megváltozott a menstrum kevesebb lett és csak 3 4 napig tart és barnás színű. Ma csináltam ujra egy tesztet amin egy halvány másik csík is lett.
2013. szept. 3. 21:33
3/7 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Voltál orvosnál?
4/7 A kérdező kommentje:
voltam kértem időpontot kaptam is jövőhét péntekre de a vizelet teszt eredménye még nincs meg legalábbis a recepcion azt mondták. De a bubit még mindíg érzem meg hízok is folyton alig van gatyám ami rámjönne :)
2013. szept. 5. 12:33
6/7 A kérdező kommentje:
remélem iagatok van mert szeretnénk a párommal :) csak azt enm tudom hogy a teszt miért nem mutatja ki rendesen?
2013. szept. 5. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!