Barátnőmnek nagyon sokat fáj a feje, mi lehet a baja?
valaki meg van áldva rendszeres fejfájással, genetikai, öröklődő dolog, talán agyban pici elváltozás amit még nem fedeztek fel, sok ember van, nekem 7éves korom óta rendszeresen fáj, most vagyok 20. Koponya, agyi MR mindent tökéletesnek lát, mégis kibírhatatlan.
Az egészséges életmód, mozgás garantáltan segíti. Tényleg. Tényleg. Tényleg. Ne egyen tartósítószeres ízfokózos műszarkajákat, ne egyen sok cukrosat, és mozogjon. A fentiek a vérnyomást, egyéb dolgokat buzergálnak, ezek simán okoznak fejfájást.
Ami azt illeti nekem van egy módszerem hogy gyorsabban elmúljon/könnyebben viseljem, javasold neki, próbálja ki ha fáj a feje:
-Fogsz egy pólót.
-Kiteríted, aljától felgörgeted az újjak kezdetéig.
-A közepét a szemüreged felé, homlokodra rakod, hátul pedig a póló ujjait jó erősen meghúzod, majd csomót raksz rá.
Egy másik, talán extrémebbnek hangzó módszer, persze ahány ember annyi féle fejfájás, lehet csak nekem segít.
Az orrüregben beljebb van kétoldalt egy-egy ideg. Nálam, ha 1-2 csepp hidegvizet csörgetek az orrba, és hagyom, hogy pont rácsorogjon belül arra a területre, hirtelen mintha lehűtené, elkezdek könnyezni, csillapodik picit a fejfájás. Egy próbát megér;)
Majd írd le segített-e neki, mit érzett
köszönöm! :)
ő is 20 éves. és attól nem lehet, hogy minden nap iszik energia italt ?
hát asszem szülei nem nagyon tanították meg az egészséges életmódra
mi a szarnak iszik? igyon kávét helyette.
ha valaki cigizik azt még néha megértem, de ha meglátok egy tinit energiaitalozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!